Kläder

Övrigt

Stilguide

vilka kläder passar dig

Det finns olika typer av kroppsformer. Till olika kroppsformer passa olika typer av kläder. Läs mer här...

Nyheter

Sommarmode 2015

Sommarmode 2015

Vårens färger är mörkare än de varit på länge. Färgskalorna som nyligen rullats ut från svenska designers visar en mörksida av Sveriges inre modekretsar. Man har fått se mycket svart, mörkt marinblått... läs mer

Ellos klädermaskeradkläder online

footway skor

vinterskor

parfymer online

Sommarshopping 2014

Sommarshopping 2014
Älskade sommar, sol, bad och sommarkvällar, nu är du snart här! Nu är det nära, och nu är det dags att börja tänka på att shoppa lite nya och fräscha sommarkläder. Vi köper alltid nya kläder, varje år, men ändå kan vi inte få nog av dem. Vi blir snabb less på våra kläder och känner att vi kan unna oss att köpa lite nya och snygga kläder. Då rekommenderar vi att ni rensar garderoben innan ni köper nytt, så att ni får plats med det nya. Öppna garderoben och ta dig en seriös till bland alla dina kläder. Vad kan du skänka bort? Kanske dina gamla shorts som är för små? Eller någon gammal t-shirt som du aldrig använder. När du väl har rensat massor av kläder som du inte passar i eller är less på, då är det extra kul att köpa nytt. Då har du ju en anledning ;)

Kläder som är populära till sommaren är ju såklart klänningar, shorts, sandaler och andra lätta och luftiga kläder. Däremot måste man ju även tänka på att det kan bli kalla och regniga dagar. Då måste man klä sig efter vädret. Nu ska vi ge dig lite tips på plagg som brukar vara populära till sommaren.

Klänningar: Dessa härliga, lätta och snygga klädesplagg. Att bära en klänningar under sommaren är inget ovanligt. De flesta tjejer har någon gång under sitt liv burit en klänning. Vissa älskar det medan andra hatar det. Det finna massor av olika modeller och stilar som med de flesta av alla kläder. Det finns coola klänningar för det tuffa bruden och det finns lite pluttinuttigare klänningar för den söta tjejen. Det finns tunna klänningar och det finns tjockare klänningar. Ta dig en titt i klänningutbudet här på reaklader.se. Här finner du snygga sommarklänningar.

Shorts: För både killar och tjejer är det populärt att bära shorts under varma sommardagar. Detta är ett plagg som funkar under de flesta aktiviteter. Även här finns det olika typer av shorts. Jeansshorts, chinosshorts, skinnshorts, träningsshorts och massor av andra typer. Vet man sin stil så brukar det inte vara några problem att hitta snygga shorts. Känner du att du inte riktigt har råd med nya shorts så kan du ta ett par gamla byxor av vilket slag som helst, och klippa av byxbenen.

Sandaler: Sandaler är skorna som ska lufta dina fötter när det är som varmast. Det är inte skönt att gå omkring och drypa av svett innanför ett par stängda och varma skor. Därför finns sandaler. Det är även en lätt sko att hoppa in och ut ur. Det är alltid skönt med skor som man inte alltid måste knyta och knyta upp. Då är det perfekt med ett par sandaler.

Sneakers: När du inte använder sandaler. Sneakers är nog den absolut populäraste skon under sommaren. Helst tänker man på Converse. Köp ett par snygga billiga Converse på nätet och gläns med dem. Här finner du billiga Converse.

En outsider: Regnkläder och stövlar. Sommaren kan och är oftast lika regning som solig. Därför är det viktigt (om man inte vill bli blöt) att ha ett par stövlar och någon sorts regnklädesplagg. Du behöver inte nödvändigtvis välja det fulaste som de flesta tänker på, utan du kan få en snygg outfit även om du bär regnkläder. En snygg regnjacka, regnkappa eller snygg regnponcho och ett par färgglada stövlar men högt eller lågt skaft. Har man bara fantasin eller nån idé kan man alltid få det att se snyggt ut. Vissa väljer hellre att bli blöt om fötterna och använda paraply istället, men personligen tycker jag att det är snyggare med en snygg regnoutfit.

Nu till det bästa men kanske jobbigaste. Bikini, baddräkter och badshorts. Att finna den perfekta bikinin kan kännas som en dröm. En som sitter som den ska på alla ställen, och som även är snygg! Har man turen att hitta badkläder som man verkligen trivs i, då blir känslan mycket lättare. Att gå omkring och skämmas på stranden är det sämsta man kan göra. Sträck på ryggen och visa hur bra just du är. För att underlätta shoppingen av badkläder kan man kolla ut de på nätet. Du kan inte prova dem just då, men beställer du hem och provar, då kan du i alla fall skicka tillbaka om de inte passar. Det finns så mycket större utbud på nätet än i dem fysiska butikerna.

Hoppas du får en liten känsla av eufori av att sommaren snart är här! Och kom ihåg att om du shoppar via reaklader får du massor av rabatter och erbjudanden som gör att du kan shoppa ännu mer till samma pris!


Ha en skön vår och sommar!halens kläder

Rea Kläder Billigt © Copyright 2012 - 2018 Reaklader.se. Alla rättigheter förbehållna. | Om oss | Kontakta oss